Hey,Welcome bloggies! Click the follow button,ok?
( n u r a t i k a h ): Contest : "I choose to wear hijab"

Friday, 9 November 2012

Contest : "I choose to wear hijab"

Hey bloggies. Ikah nak join segmen. Jom join?



Ini lah diriku. 

tu dia! Hamba Allah yang tak seberapa :)  A K U 




8 comments:

  1. thanks follow :D jom jemput singgah ke blog saya :D http://leyacasandra.blogspot.com/2012/11/hot-news-penyu-dah-pupus.html

    ReplyDelete
  2. nice dear ! gud luck ^^ kite pon join..
    http://heartylolipop.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

    ReplyDelete
  3. saya dari contest yang sama
    good luck dear :)
    done follow sini

    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

    ReplyDelete
  4. waahhh. awak comel ^^ gudlcuk ye~

    ReplyDelete
  5. dari contest yg sama,
    good luck ^^
    http://www.fatindiana.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

    jemput join giveaway dari FD ye ^^
    http://www.fatindiana.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fd.html

    ReplyDelete
  6. singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html

    ReplyDelete
  7. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Bukanlah suatu kesalahan ketika kamu mencoba dan kemudian gagal. Satu-satunya kesalahan adalah ketika kamu tidak berani mencoba
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ..

    ReplyDelete

Assalamualaikum ^^
kalau dah baca tuh,JGN balik terus tau!
Tgal kan la sikit kata-kata kat sini.
Satu pun tak pe,Yg penting ADA tau! ^^