Hey,Welcome bloggies! Click the follow button,ok?
( n u r a t i k a h ): Aku nak SUPERMAN!

Tuesday, 30 October 2012

Aku nak SUPERMAN!

Jom selongkar entry balik! Seranggggg! Eh,berserabut nya? Sapa tuan punya blog ni? HAHA. *menutup muka malu* 

Hari ni tetiba plak terasa tangan ni ringan,so nak merajin-2 kan diri buat entry lagi bagus. kan kan kan? lagi pon blog atikah yang BAJET PINKK ni dah lama tak diupdate post. Mesti korang rindu kan? #Eh,tak er? Maluuuu! # HAHA. 

cakap pasal entry ni,korang dah jenguk apa tajuk utk entry kali ni kan? AKU NAK SUPERMAN! eh,wujud ke bendalah yang diberi nama SUPERMAN tu? Memang tak lah! Tak yah nak tunjuk diri tuh bangang sangat. Memalukan je tau. 

Superman! here i come! *tanpa segan silu,superman terus bukak baju dan tayang baju ketat warna biru dia,terbang terus bila nampak muka aku. wheee~ 

Logo superman tu,korang rasa cantik tak? ok. kalau bukan cantik pon,ala-2 gentleman gitu loh. kan kan kan? nampak macam TOUGH je. hehehe. Sebenar nya,aku bukan minat pon kat mamat superman tuh,aku minat logo dia je. Mamat superman tu Hensem? Oh My God! baik korang pergi cek mata korang,takut-2 kalau korang ni dah masuk tahap buta. Hensem tu memang tak la,tapi kalau macho tu Adalah sikitt. Attention: Sikit je tau. Tak leh banyak-banyak. kalau banyak,memang sah korang buta.

aku nak tunjuk satu benda ni,jom scroll bawah sikit.

S stand for my SUPERMAN . Stenley . :)

Woot woot! Nak lalu. nak lalu. Superman nak laluuuu. HAHA. ok. cantik dak? aku nak yang ni! aku nak! so,aku dalam progress mencari baju ni. tak peduli la brapa harga,yang penting aku ada superman! ok. HAHA.  aku penat manaip. 

Pens off
with love,
Atikah Ismail


2 comments:

  1. banyak kali jumpa baju2 ni kat pasa :D hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. kat sini jarang sikit nak jumpe. :)

      Delete

Assalamualaikum ^^
kalau dah baca tuh,JGN balik terus tau!
Tgal kan la sikit kata-kata kat sini.
Satu pun tak pe,Yg penting ADA tau! ^^